Båtträffar

Att vara ute på vattnet är för många någonting av det bästa som finns. Att bara sitta där i en båt som gungar med i de harmoniska små vågorna och ta in den fantastiska utsikten som de har framför sig slår mycket. Det är kanske just där och då som det går att slappna av som mest. Andra som tycker om att vara på vattnet vill att andra människor ska göra en sällskap - då är båtträffar perfekt.

Båtträffar kan ske på olika platser och på olika sätt. Vanligtvis är det medlemmar i en båtklubb som träffas och åker ut med båtarna eller gör något annat som är relaterat till båtar. Men du kan också samla ihop ditt egna gäng med människor som gillar båtar och ta en tur på vattnet tillsammans.

Behöver inte vara med andra människor

Du kan också ha en båtträff för dig själv. Det kan vara att din kropp, ditt sinne och dina känslor träffas när du är ute med båten - ja det är faktiskt också en slags båtträff. Om du inte vet vad du skulle kunna göra på en båtträff med dig själv finns det många tips att få. 

En grej du kan göra är att läsa. Läs mer och mer tills du känner att du är färdig, och sen kan du bearbeta det du har läst utan att bli störd av något annat ljud. Men du kan också meditera, alltså bara sätta dig och blunda för att bli helt medveten om det som sker här och nu ute på vattnet. 

Image
Image